MINDENKIRE GONDOLTUNK !

Szolgáltatásaink


"VIRTUÁLIS PORTASZOLGÁLAT"

Professzionális őrzés-védelmi megoldás, az élőerő helyettesítésére - kiváltására, költség optimalizálással!

A rendszernek három pillére van:

1, Az objektum riasztó rendszere(i), kamerarendszere(i),

2, Diszpécser szolgálat, ami azonnal reagál a beérkező adatok alapján,

3, Járőr szolgálat, amely a helyszínen avatkozik be

1, Riasztó rendszer - kamera rendszer

Az objektum területén üzemelő rendszerek, melyek a többszörös átjelzésen keresztül azonnal értesítik a diszpécsert a riasztás (vagy egyéb ) eseményről.

Az objektum területén üzemelő kamerarendszer, mely un. intelligens kamerákkal egészül ki, képes az embert - járművet felismerni, és megjelenés esetén riasztást küld a diszpécser felé, ezt is több útvonalon, és több felületen megjelenítve.

2, Diszpécser Szolgálat

Esemény esetén ellenőrzi annak valós tényét, ha szükséges a járőrszolgálatot a helyszínre vezényli. A járőr folyamatosan tájékoztatja a diszpécsert az eseményekről.

3, Járőr szolgálat

Helyszíni terület ellenőrzés, üldözés, a feladata. A gépjárművébe telepített GPS rendszerrel folyamatosan nyomon követhető a tevékenysége.

A rendszer működése

A rendszer aktiválása után (pl.: munkaidő vége) a kamera képek folyamatos megfigyelése, felügyelete következik. A területre történő belépés - vagy mozgás észlelése, virtuális kerítés átlépése, megfigyelésre beállított tárgy elmozdulása, hőmérséklet változása stb. - során a rendszer riasztást küld több rendszeren, és több csatornán a diszpécser részére. Valós idejű aktív képet mutat, kiemelve az eseményt, és csak azt a kamera képet adva a kezelő felé, ahol az esemény zajlik. Így a diszpécserszolgálat könnyen és gyorsan meg tudja tekinteni, ill. a látottak alapján kezdheti meg a szükséges intézkedést.

A rendszer előnyei:

 • Nincs szükség helyszíni vagyonőrökre, hogy a kameraképeket figyeljék
 • A diszpécserek távolról tudják irányítani a helyszínre érkezőket, így célzottan tudnak intézkedni
 • A képanyag rögzítésre kerül, így bármikor visszanézhető
 • Jelentősen költséghatékonyabb megoldás, mint a hagyományos élő erős őrzés


Szolgáltatásaink részletesebben

Vagyon- és életvédelem:

 • Vagyonvédelmi rendszer (riasztó) tervezése, telepítése, programozása, karbantartása, üzemeltetése, valamint távfelügyelete
 • Biztonságtechnikai kamera rendszer tervezése, kiépítése, programozása, karbantartása, üzemeltetése, valamint távfelügyelete
 • Tűzvédelmi rendszerek tervezése, telepítése, programozása, karbantartása, üzemeltetése, valamint hivatalos távfelügyelete
 • Távfelügyelet és Kivonuló szolgáltatás, saját távfelügyeleti (diszpécser) központ
 • Video távfelügyelet - egyedülálló szolgáltatás az élő erős őrzés teljes kiváltására
 • Szerviz szolgáltatás - nem csak az általunk kiépített rendszerekre

Elektro mobilitás és okos rendszerek:

 • Elektromos autó töltő rendszerek (AC és DC) tervezése, kivitelezése, karbantartása
 • Dinamikus energia management (pl. töltés szabályozás)
 • Közösségi töltés megvalósítása, elszámolás biztosítása
 • Parkoló rendszerek kiépítése, rendszám felismerő rendszer, fizető- és elszámoló rendszerek, parkolók üzemeltetése
 • Napelem rendszerek tervezése, kivitelezése
 • Elektromos tárolás megoldások tervezése, kivitelezése,
 • Önálló, internet kapcsolattal rendelkező, sziget üzemű riasztó- és kamera rendszer telepítése, üzemeltetése (pl. áram nélküli építési terület, vagy külterületi létesítmény, vadászház, stb)
 • "Okos épület" tervezése, megvalósítása
 • Internet alapú megoldások
 • Jelenlét ellenőrző, beléptető rendszerek magas fokon

Egyéb kivitelezés:

 • Informatikai rendszerek megvalósítása, kábelezés, LAN hálózat kiépítés
 • Komplett szerver terem építés
 • Klíma szerelés

Humán erőforrás:

 • Rendezvény biztosítás
 • Sportesemények rendezés
 • Élő erős objektum őrzés


Video távfelügyeletünk egyedülálló, költséghatékony, megbízható megoldás az élő erős őrzés teljes kiváltására. A korszerű biztonsági (Smart) kamerák szinte már minden igényt kielégítenek. Érzékelik a mozgást a megfigyelt területen, és éjszaka is értékelhető képet biztosítanak minden kiegészítő fényforrás nélkül. A telepített kamera rendszer képjelei cégünk monitoring szolgálatához kerülnek továbbításra, ahol az operátorok 24 órás munkarendben megfigyelik a védett területet. A kamera saját képanalitikai szoftvere a beállított paramétereknek megfelelően folyamatosan elemzi a képanyagot, és behatolás esetén azonnali riasztást küld több kommunikációs csatornán. A rendszer észlelése és a riasztást követően a diszpécser azonnal a helyszínre vezényli a kivonuló szolgálatot, tűz illetve egyéb vészjelzés esetén pedig megteszi a megfelelő intézkedést. Önmagában egy riasztórendszer nem képes tényleges védelmet nyújtani, a behatolást és károkozást megakadályozni nem tudja. Feltétlenül szükség van arra, hogy a technika vészjelzéseit követően védelmi intézkedésre kerüljön sor, és annak végrehajtása legyen jogszerű, gyors, illetve szakszerű.

Tapasztalatunk, hogy illegális behatolás esetén járőreink intézkedése lényegesen hatékonyabb a telephelyek élőerős őrzésénél, és ami szintén fontos érv, lényegesen olcsóbb! Cégünk szerződésben vállal anyagi felelősséget szolgáltatásunkra, tehát Ön nyugodtan aludhat, vállalkozását biztonságban tudhatja.

A szolgáltatás csomagként értendő, amely az alábbi elemeket is tartalmazza:

 • Távoli kapunyitás (munkaidőn kívül)
 • Szervizelés azonnal - amennyiben távolról megoldható -, jelenlétet igénylő szerelés, 2 órától kezdődő időnormával (országosan)
 • Távoli rendszer kezelés
 • Képanyag távoli elérése
 • Ingyenes applikáció minden rendszerhez, jogosultsági szint beállítással

A tűz- és biztonságtechnikai rendszerek telepítését saját munkatársakkal, illetve alvállalkozóinkkal végezzük. Cégek, közületek esetén biztonságtechnikai auditot végzünk, melynek során felmérjük a pillanatnyi helyzetet, és javaslatot teszünk az esetleges változtatásokra. Rendszer telepítés megrendelése esetén szolgáltatásunk ingyenes. Technikai eszközeink a ma kapható legkorszerűbb megoldásokat biztosítják, melyeket igyekszünk részletesen ismertetni jövendő ügyfeleinkkel. A tűzvédelmi rendszerek kiépítése előtt tűzvédelmi kiviteli tervet készítünk, majd ezek üzemeltetését, távfelügyeletét is végezzük. Gyors határidőkkel dolgozunk, a beszerelt eszközökre a forgalmazói garanciát nyújtjuk. Meglévő, kiépített rendszerek felújítását, korszerűsítését is elvállaljuk, de ebben az esetben csak az általunk végzett munkára és beépített eszközökre tudunk garanciát biztosítani. Cégek, magánelőfizetők részére egyaránt igénybe vehető a monitoring szolgálatunk, mellyel az általunk telepített, vagy már meglévő rendszerek távfelügyeletét végezzük 24 órában. Cégünk az Országos Katasztrófa Védelemmel áll szerződében, mely alapja a partnereinkkel kötött tűzvédelmi távfelügyeletnek.

Elektromos autó töltő megoldásaink keretében több típust, illetve töltési teljesítményt tudunk ajánlani. Tervezéskor figyelembe vesszük a telepítés helyén üzemelő többi elektromos rendszer áram felvételét, így a töltést a legideálisabb módon szabályozzuk. A dinamikus töltés szabályozást, vagy akár a teljes épületre vonatkozó energetikai management megvalósítását is elvégezzük a megrendelői igények szerint. A töltőket megbízható, szakmailag képzett munkatársaink telepítik. Már 4 éve piaci szereplők vagyunk ezen a területen is. Magyarország egyik legnagyobb teljesítményű autóbusz töltőjét is cégünk telepítette.

Kizárólag elismert gyártók jó minőségű berendezéseit telepítjük. A forgalmazókkal, importőrökkel kötött telepítői partnerszerződések alapján folyamatos fejlesztések, valamint gyári támogatás, szoftverfrissítések állnak rendelkezésünkre az ügyfeleink maradéktalan kiszolgálása érdekében.

Jelenlét ellenőrző, beléptető rendszerek telepítése - magasabb fokon. A rendszer működtetése alacsony költségű,adott esetben emberéletet menthet! Építkezésen, iskolában, munkahelyen, idős hozzátartozó esetében, stb... Képzeljük el, hogy az adott személy csak egy okos órát visel magán, vagy a nyakában lóg egy kicsi kártya. A jelenléte pontosan nyomon követhető, ha elhagyja az épületet, vagy ha veszélyben van, mindig tudjuk, ha baj van! Tűz esetén pontosan tudjuk hány személyt kell keresni. Akár a föld alatt... Akár hóban... A kis házi kedvencünk nyomon követhető, a lovunk mindig szem előtt van... Az építkezésen nem kell végig menni nap végén, hogy valaki bent maradt-e, elég egy monitor. Vagy szintén építkezésen a nagy értékű állványzat őrizhető a rendszerrel. Az iskolából, óvodából a gyerekek nem mehetnek felügyelet nélkül sehová. A virtuális geo-kerítés átlépése akár riasztás jelzést is generálhat. Számtalan lehetőség a felhasználásban, akár jogosultság megadással együtt.

A távfelügyeleti szolgálat az átjelzés középpontja. IP vagy GPRS alapú átjelzést tudunk fogadni, több útvonalon ellenőrizzük az átjelző rendszerek online csatlakozását. Amint hiba vagy vészjelzés érkezik, a felügyelet azonnal reagál. A távfelügyeletben eltöltött több mint húsz éves tapasztalatunkat felhasználva, a legújabb technikát elérhető áron kínáljuk partnereink részére, amelyek segítenek, lehetőséget adnak a stabilabb és összetettebb szolgáltatásra. Folyamatosan fejlesztjük alvállalkozóinkat, valamint az innovációkat is rövid időn belül felhasználjuk partnereinknél.

Törekszünk arra, hogy leendő ügyfelünk megfelelő tájékoztatást kapjon, és ezt követően biztosan tudjon döntetni a kívánt megvalósulást illetően.

Amennyiben bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését, keressen minket, hogy mielőbb gazdaságossá tehessük vállalkozását!